ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі День визволення міста відзначають із бійками

"Куликівці" і праві побилися вже двічі.

В Одесі, де в неділю відзначають День визволення міста від німецько-румунських загарбників, сталася бійка через георгіївські стрічки.

Як пише "Думська", на Алею Слави в супроводі Національної гвардії прийшли приблизно дві сотні "куликівців". Туди ж прийшли активісти правих сил, зокрема "Свободи". Один із них зірвав георгіївську стрічку з одягу "куликівця". спалахнула бійка.

Фото: dumskaya.net

Правоохоронці затримали двох забіяк - по одному з кожної сторони, після чого гвардійці розвели супротивників у різні боки.

Після цього виникла бійка біля Будинку профспілок. Близько півсотні "куликівців" прийшли на Куликове поле, де до них намагалася прорватися група політичних опонентів у камуфляжі та масках. Сутички із застосуванням сили і спецзасобів припинили співробітники поліції і бійці Нацгвардії.

Правоохоронці за допомогою кийків відбили атаку радикально налаштованих патріотів, оточили "куликівців" щитами, давши їм можливість піти. На місці подій також використовували сльозогінний газ.

Фото: dumskaya.net

Перед цим виник інцидент під час покладання квітів на площі 10 Квітня. До початку заходу невідомі принесли до меморіалу "Крила Перемоги" букет, прикрашений стрічкою кольорів прапора Російської Федерації. Його вчасно помітили депутати міської ради і прибрали.

Фото: dumskaya.net

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram