ГоловнаСуспільствоПодії

П'яні поліцейські влаштували ДТП на проспекті Ватутіна в Києві

У машині винуватців аварії знайшли обойму від пістолета і биту.

У суботу вдень у Києві на проспекті Ватутіна автомобіль Volkswagen, рухаючись у напрямку Московського мосту, вдарив по дотичній попутний Fiat Doblo, після чого врізався в автобус "Богдан" на зупинці, повідомляє кореспондент LB.ua.

Очевидці розповідають, що чоловік, який сидів за кермом Volkswagen, після зіткнення вийшов з авто і намагався піти в невідомому напрямку. Через деякий час свідки аварії разом із патрульними поліції затримали його. Однак затриманий почав стверджувати, що він сидів на задньому пасажирському сидінні, а за кермом нібито був найманий драйвер, який, за його словами, втік.

Чоловік перебував у стані, схожому на глибоке алкогольне сп'яніння. Сидячи у своєму авто, він не соромлячись пив пиво просто з пляшки. Документи, що посвідчують особу, пред'являти відмовлявся, вів себе зухвало, грубіянив і ображав інспекторів поліції. Щоб припинити дії неадекватного водія, патрульним довелося одягнути на нього наручники.

Під час поверхневого огляду в присутності понятих у п'яного чоловіка, що сидів за кермом Volkswagen, було вилучено документи діючого оперуповноваженого співробітника поліції. Його пасажир, який також перебував у стані алкогольного сп'яніння, розповів, що є колишнім співробітником міліції. Однак як удалося з'ясувати, пасажир Volkswagen також є діючим співробітником поліції. На поясі в чоловіка висіли наручники і кобура для пістолета, в салоні Volkswagen виявили обойму від пістолета і бейсбольну биту.

На щастя, в ДТП ніхто з людей не постраждав. Медики "швидкої" приїхали на місце аварії, оглянули всіх учасників, але допомога нікому не знадобилася. Подробиці події з'ясовують правоохоронці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram