ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві у ДТП за участю двох авто важкі травми отримала молода жінка

Окрім медиків, працювали рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій

У неділю вдень у Києві на проспекті Возз'єднання в зіткненні Mitsubishi Grandis та ВАЗ-2109 важкі травми отримала дівчина, що сиділа на пасажирському сидінні ВАЗа, повідомляє кореспондент LB.ua.

За словами очевидців, Mitsubishi, рухаючись в напрямку Дарницької площі, з правого ряду різко почав перебудовуватися в лівий, нібито на розворот. У цю мить його в лівий бік на повному ходу протаранив ВАЗ, що рухався також в сторону Дарницької площі. Після зіткнення "японця" відкинуло на реверсивну смугу, а "дев'ятка" врізалася в огорожу. У ВАЗі, окрім водія, перебували молода жінка з чоловіком і 7-річна дитина.

Важкі травми отримала непристебнута жінка, що сиділа на передньому пасажирському сидінні. З травмою голови у важкому стані її негайно госпіталізували медики "швидкої допомоги". Дитина, яка сиділа на задньому сидінні, дивом серйозних травм не отримала.

На місці події, окрім поліцейських і медиків, працювали також бійці пожежно-рятувальної частини №16 міста Києва. Обставини аварії з'ясовує слідча група.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram