ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі озброєні грабіжники поранили поліцейських, які їх переслідували

Декількома годинами раніше двоє невідомих у чорному намагалися пограбувати банк у Мелітополі

У Запоріжжі озброєні грабіжники поранили поліцейських, які їх переслідували
Фото: glavpost.com.ua

Двоє невідомих у п'ятницю пограбували філію одного з банків Запоріжжя. Під час втечі з місця злочину зловмисники кинули в патрульних поліцейських, які їх переслідували, гранату.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП у Запорізькій області.

"29 квітня о 15:55 в Шевченківське відділення поліції ГУНП у Запорізькій області надійшло повідомлення зі служби "102". Двоє невідомих у чорному одязі зайшли в приміщення банку по вулиці Чарівній і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволоділи грошовими коштами в сумі 10 тис. гривень. Після чого зникли в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

На місце події прибули співробітники патрульної служби поліції, які почали переслідування двох підозрілих чоловіків. Останні відкрили по правоохоронцях вогонь із невстановленої зброї, а потім кинули в їхній бік предмет, схожий на гранату РГД-5.

Унаслідок вибуху поліцейські отримали тілесні ушкодження, що не загрожують життю патрульних.

Схожа пригода сталася 29 квітня в Мелітополі. До місцевого відділка поліції о 11:45 надійшло повідомлення зі служби "102" від працівника одного з місцевих банків. Чоловік розповів, що в приміщення закладу по вулиці Бєляєва зайшли двоє невідомих у масках із предметом, схожим на пістолет, і намагалися заволодіти грошима.

"Встановлено, що двоє невідомих, одягнених у чорне, зайшли в приміщення банку, зробили два постріли в стелю і вимагали гроші. В цей час один із працівників натиснув кнопку виклику поліції і спрацювала сигналізація. Злякавшись, зловмисники вибігли з будівлі та зникли в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції.

Зазначають, що з відвідувачів і працівників банку ніхто не постраждав.

Нагадаємо, пограбування банку в Запоріжжі на вулиці Чарівній відбулося 8 лютого.

Тоді двоє невідомих, погрожуючи зброєю, пограбували касу. Скільки грошей забрали зловмисники, не повідомляли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram