ГоловнаСуспільствоПодії

У Житомирській області лось став причиною потрійної смертельної ДТП

Загинув 24-річний солдат Нацгвардії, травмовано 4 людини, серед них іноземці

У Житомирській області лось став причиною потрійної смертельної ДТП
Фото: mignews.com.ua/

У Житомирській області 2 травня через раптову появу лося на дорозі зіткнулися три автомобілі.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП у Житомирській області.

"Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділення поліції і ГУНП, з'ясовуючи обставини події на місці, попередньо встановили, що близько 22:00 на 5 км зазначеної автодороги водій мікроавтобуса Opеl Movano, рухаючись в напрямку м. Бердичева, наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Від удару транспортний засіб опинився на смузі зустрічного руху, де сталося подвійне зіткнення спочатку з автомобілем Fiat Linea, а потім - з Mersedes Sprinter, які рухалися по зустрічній смузі", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій Fiat Linea, 24-річний солдат Нацгвардії, житель Романівського району, загинув на місці події.

З травмами різного ступеня тяжкості в медичні установи обласного центру доставлено ще 4 людини: водія автомобіля Opеl Movano, 31-річного жителя Житомира, водія автомобіля Mersedes Sprinter, 55-річного громадянина Республіки Білорусь, а також двох його пасажирів, 47-річного і 52-річного громадянина США.

Потерпілим надають необхідну медичну допомогу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 років або без такого.

Нагадаємо, в Новоград-Волинському районі Житомирської області рано-вранці 2 травня через перекидання возу загинули три людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram