ГоловнаСуспільствоПодії

Під час п'яної сварки житель Чернігівської області відкрив вогонь зі снайперської гвинтівки

Чоловік погрожував "узяти зброю і всіх постріляти".

Увечері 2 травня співробітники поліції затримали жителя одного із сіл Козелецького району Чернігівської області, який під час п'яної сварки відкрив вогонь зі снайперської гвинтівки Драгунова.

Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Чернігівській області, на місцевій базі відпочинку виник конфлікт між одним із нетверезих гостей і групою місцевих жителів. Під час сварки гість почав погрожувати "взяти зброю і всіх постріляти", після чого поїхав своїм мікроавтобусом у невідомому напрямку. Через деякий час він повернувся, дістав із салону снайперську гвинтівку з оптичним прицілом, поклав патрон у патронник і зробив постріл у землю поруч із людьми, з якими сварився.

Фото: cn.npu.gov.ua

Прибулі на місце поліцейські затримали п'яного, відібрали гвинтівку з дев'ятьма патронами, а також під час огляду місця події виявили та вилучили одну стріляну гільзу.

Згодом у його гаражі було знайдено нарізну малокаліберну гвинтівку, споряджену патроном, 16 патронів до неї, близько 40 патронів до СВД і півсотні набоїв до мисливської гладкоствольної зброї, металевий ящик з різноманітним збройним приладдям.

Фото: cn.npu.gov.ua

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що встановлює покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram