ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала автомобіль із вибухівкою в Старогнатівці

Вилучено шість тротилових шашок, 126 детонаторів, протипіхотну міну МОН-50

Поліція затримала автомобіль із вибухівкою в Старогнатівці
Архив
Фото: www.dp.npu.gov.ua

У с. Старогнатівка Донецької області поліцейські зупинили автомобіль з великою кількістю вибухівки.

Як повідомляє в суботу прес-служба ГУ Національної поліції України в Донецькій області, в зв'язку з посиленим контролем на автодорогах співробітники Волноваського відділу поліції на блокпості при в'їзді в село зупинили і ретельно перевірили автомобіль Land Cruiser Prado, який, імовірно, рухався з боку с. Гранітне.

На задньому сидінні автомобіля було виявлено сумку з великою кількістю боєприпасів. Було вилучено шість тротилових шашок, 126 детонаторів, протипіхотну міну МОН-50.

"36-річний водій, житель Києва, пояснив, що перевезти сумку його попросив товариш. Незаконний вантаж слідував до Волновахи", - сказано в повідомленні.

"Версію перевізника перевірить слідство. Походження боєприпасів встановлюють. Вилучені предмети направили на експертизу", - повідомили в поліції.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, яка передбачає до 7 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram