ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові стріляли в байкера з місцевого відділення "Нічних вовків"

Потерпілого доставлено в лікарню з пораненням ноги

У Харкові стріляли в байкера з місцевого відділення "Нічних вовків"
Фото: nwrussia.info

У Харкові в районі Сокільників невідомі поранили байкера з місцевого відділення клубу "Нічні вовки".

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело, близьке до байкерських кіл.

"Байкер на ім'я Ярослав повертався вже з Меморіалу (слави - ред.), там був якийсь конфлікт. Їхав без символіки, без прапорів. Під'їхала "Нива" без номерів, вистрілили, влучили в ліву гомілку, в кістку. Зараз його відвезли в невідкладну допомогу", - розповіло джерело.

У поліції підтвердили, що близько 12:20 у чергову частину Шевченківського відділення надійшла інформація про те, що в районі Сокільників було чутно постріли.

"Встановлено, що на перехресті вулиць Сумської і Дерев'янка невідомі в автомобілях "Нива" і "Мерседес" здійснили постріли, імовірно, з травматичної зброї, в 30-річного харків'янина, який їхав на мотоциклі. Потерпілого доставлено в лікарню з пораненням ноги. Його життю ніщо не загрожує", - розповіли в прес-службі Нацполіції.

Правоохоронці не змогли ні підтвердити, ні спростувати інформацію про те, що потерпілий входить до харківського відділення "Нічних вовків". Поліцейські проводять необхідні заходи для встановлення осіб, причетних до стрілянини. У місті введено спеціальний план перехоплення.

Нагадаємо, російські байкери з клубу "Нічні вовки" і їхній лідер Олександр "Хірург" Залдостанов вважаються друзями Володимира Путіна. "Вовки" підтримали анексію Криму і підтримують терористів "ДНР" і "ЛНР" у конфлікті на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram