ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві біля залізничного вокзалу побилися автоперевізники

Четверо чоловіків отримали незначні тілесні ушкодження, двох затримали

У Києві біля залізничного вокзалу побилися автоперевізники
Фото: www.0542.ua

У Києві поліція з'ясовує обставини конфлікту біля центрального залізничного вокзалу, де виникла бійка між представниками двох організацій, які здійснюють пасажирські перевезення.

Про це повідомила прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик у Фейсбуці.

За її словами, сьогодні о 7-й ранку надійшло повідомлення, що близько десяти осіб заблокували вхід на автостоянку на вокзальній площі. На місце прибули слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції і лікарі.

"Поліція встановила, що конфлікт стався між представниками двох організацій, що займаються пасажирськими перевезеннями. Між ними виникла бійка. В результаті незначні тілесні ушкодження отримали чотири людини, але від госпіталізації і надання медичної допомоги чоловіки відмовилися", - повідомила прес-секретар.

Очевидці повідомляють, що чули звук, схожий на постріл, але, ретельно оглянувши місце події і прилеглу територію, правоохоронці не знайшли гільз. Факт застосування зброї встановлюють.

Наразі в поліцію звернулися троє підприємців із заявами, що їм не дали можливості працювати, і двоє таксистів, які отримали тілесні ушкодження.

Поліцейські затримали двох найактивніших учасників конфлікту. В одного виявили гумовий молоток.

Нагадаємо, у вересні 2015 року в Києві водій маршрутки вибив око водієві автобуса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram