ГоловнаСуспільствоПодії

Уночі в Одесі обвалилася частина житлового будинку

Будівля не була старою чи аварійною, стверджують в мерії

Сьогодні вночі в Одесі обвалилася частина триповерхового флігеля житлового будинку на Розумовській вулиці (район Молдованка).

Про це повідомляє "Думская.net".

Як повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій, інцидент стався приблизно о першій годині ночі. Впали бічна і частково тильна стіни флігеля на рівні другого і третього поверхів, а також перекриття. Загиблих і постраждалих немає.

У міській раді уточнили, що в результаті події постраждали три квартири. Зараз вирішується питання про тимчасове відселення мешканців.

Повідомляється, що будівлю, яка не було старою чи аварійною, вже відключено від подачі газу, електроенергії та водопостачання.

"Найближчим часом фахівці обстежать будівлю з метою з'ясування причини обвалення, після чого буде складено проектну документацію і вжито заходи з відновлення", - пояснили в мерії.

Нагадаємо, 25 лютого у центрі Києва обвалився будинок, визнаний аварійним ще у 2004 році. У результаті загинули дві людини - орендар приміщення і будівельник. Решту будівельників дістали з-під завалу живими. Рятувальники працювали без перерви три доби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram