ГоловнаСуспільствоПодії

Мукачівські патрульні затримали п'яного єпископа УПЦ КП

Варсофоній відмовився проходити тест на алкоголь у крові.

Мукачівські патрульні затримали п'яного єпископа УПЦ КП
Фото: facebook.com/zakpolice

Мукачівські патрульні оштрафували єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсофонія. За даними поліції, ієрарх Української православної церкви (Київський патріархат) був п'яним.

Як повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачевого у фейсбуці, у вівторок близько 2:40 екіпаж мукачівських патрульних виявив автомобіль Chevrolet Epica, водій якого порушив ПДР у частині дотримання вимог зупинки/стоянки транспортних засобів.

Під час спілкування патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп'яніння, але він відмовився від проходження тесту на вміст алкоголю в крові. Поліцейські винесли постанову про штраф за порушення ПДР і склали протокол про відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння.

"Хоча водій відмовився назвати своє місце роботи і посада, існує достатньо підстав вважати, що він є українським релігійним діячем, а саме єпископом Ужгородським і Закарпатським Православної церкви Київського патріархату", - сказано в повідомленні.

На сайті УПЦ КП вказано, що єпископом Ужгородським і Закарпатським є Варсофоній.

Релігійно-інформаційна служба України зазначає, що Варсофоній - у миру Володимир Рудник - народився 1984 року. Обраний єпископом Ужгородським і Закарпатським у січні минулого року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram