ГоловнаСуспільствоПодії

Той, хто стріляв у журналістів в Одесі, здався поліції

Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за статтею "хуліганство"

Той, хто стріляв у журналістів в Одесі, здався поліції
Фото: Думская.net

25-річний житель Білгорода-Дністровського Євген Савченко, який спровокував конфлікт з журналістами одеського "Седьмого канала", у результаті якого троє з них отримали вогнепальні поранення, здався владі.

Про це повідомили в одеській поліції, інформує "Думская".

За його словами, оперативники вийшли на нього і "вмовили на явку з повинною". Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за статтею "хуліганство".

Нагадаємо, інцидент, про який іде мова, стався 3 травня біля редакції "Седьмого". Савченко і ще двоє хлопців приїхали розбиратися з одним зі співробітників телеканалу, який нібито зачепив машину аккерманця біля Книжкового ринку.

Почалася бійка, під час якої один із прибулих вистрілив із помпової рушниці, зарядженої травматичними кулями, убік журналістів. У результаті поранення отримав журналіст, в операторів - травми іншого характеру. "Седьмой канал" пов'язав інцидент зі своїм розслідуванням про "неправильні парковки".

У поліції підтвердили, що причиною конфлікту було ДТП за участю автомобіля, який належить родичу одного з журналістів. Як виявилося, постраждалий журналіст не з ДТП ніяк не пов'язаний.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram