ГоловнаСуспільствоПодії

Броварські поліцейські відкрили вогонь, щоб зупинити автомобіль із підлітками

Неповнолітній водій зламав ногу співробітнику поліції.

Броварські поліцейські відкрили вогонь, щоб зупинити автомобіль із підлітками
Фото: kv.npu.gov.ua

Поліцейські в Броварах застосували вогнепальну зброю, щоб зупинити автомобіль, у якому каталися три підлітки.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області, поліцейський екіпаж під час нічного патрулювання міста помітив автомобіль, на даху якого перебувала людина. Поліцейські посигналили, після чого юнак заліз усередину автомобіля через вікно, а водій машини збільшив швидкість.

Через деякий час зусиллями трьох екіпажів поліції автомобіль удалося заблокувати. Водій вискочив з автомобіля і почав утікати. За кермо сів його товариш і, намагаючись продовжити рух, наїхав на поліцейського.

Після цього поліція почала стріляти по колесах автомобіля, щоб зупинити його.

Як виявилося, автомобілем керували підлітки. Поліцейські затримали 14-річного школяра, який взяв машину у свого батька без дозволу, а також двох його 15-літніх товаришів.

Правоохоронець, якого вони збили, потрапив до лікарні з переломом гомілки. За фактом наїзду на нього відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу - насильство щодо співробітника правоохоронних органів.

Нагадаємо, вночі 7 лютого під час спроби зупинити автомобіль, який пересувався Києвом на величезній швидкості, патрульний застрелив одного з пасажирів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram