ГоловнаСуспільствоПодії
Спецтема
Россия

У Росії застрелили двох бізнесменів з України

Два заступники директора ТОВ "Будівельні технології" зникли в середині травня

У Росії застрелили двох бізнесменів з України
Фото: vestivrn.ru

Тіла двох загиблих заступників директора ТОВ "Будівельні технології" (Україна), які зникли більш ніж два тижні тому, було знайдено 26 травня у річці біля села Абакумовка Токарівського району Тамбовської області Росії. У вівторок офіційний представник регіонального управління Слідчого комітету РФ повідомив, що 37-річного Віталія Губарєва і 44-річного Віталія Найденка вбили пострілом у голову, інформує РИА Новости.

За інформацією слідства, 14 травня Губарєв і Найденко в орендованій квартирі у робітничому селищі Токарівка Тамбовської області разом із приятелем розпивали спиртні напої. Близько 22.00 їхній приятель ліг спати, а зранку не виявив ні Найденка, ні Губарєва, ні їхню машину Тoyota Lаnd Cruiser Prado. Під мостом на території Знам'янського району було знайдено 16 травня реєстраційні знаки з автомобіля Губарєва, гумовий човен, подушку і ковдру зі слідами, схожими на кров. Через два дні в районі села Дуплятово-Маслівка Знам'янського району виявили автомобіль Тoyota Lаnd Cruiser Prado.

За фактом зникнення заступників директора ТОВ "Будівельні технології" було порушено справу за статтею "вбивство двох осіб", санкція якої передбачає до довічного позбавлення волі. За даними місцевих ЗМІ, обидва заступники директора приїхали в Тамбовську область у справах 10 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram