ГоловнаСуспільствоПодії

На Троєщинському ринку в Києві згоріло кілька павільйонів

Загиблих і травмованих немає.

На Троєщинському ринку в Києві згоріло кілька павільйонів
Фото: Пресс-служба ГосЧС

Увечері 3 червня на Троєщинському ринку в Києві сталася пожежа, в результаті якої було пошкоджено декілька павільйонів.

Про це повідомляє офіційний сайт Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"3 червня о 17:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території ринку на вул. Електротехнічній у Деснянському районі. Після прибуття на місце події перших пожежно-рятувальних підрозділів площа пожежі вже становила близько 250 кв. м", - йдеться в повідомленні.

Пожежа виникла в двох павільйонах торгового ряду. Через сильний вітер вогонь швидко перекинувся на розташовані поруч кіоски. В результаті пожежі пошкоджено близько 10 торгових павільйонів.

"На місці події працювало 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 40 осіб особового складу. О 18:31 пожежу локалізовано, а о 18:46 - ліквідовано. Загиблих і травмованих немає", - повідомили в ДержНС.

Причина пожежі та збитки встановлюються.

Нагадаємо, в ніч на неділю в будинку для літніх людей у с. Літочки Броварського району Київської області сталася пожежа. У будівлі перебувало 35 осіб. 18 людей вдалося врятувати, п'ять з них госпіталізовано з опіками. На місці пожежі знайдено тіла 17 осіб - 16 пенсіонерів та медсестри.

Будинок-пансіонат сімейного типу для літніх людей "Рідне вогнище" містився в двоповерховій будівлі на території приватного домоволодіння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram