ГоловнаСуспільствоПодії

У результаті розбійного нападу загинув екс-депутат Миколаївської облради

Віктор Губанов був одним з найвідоміших аграріїв Миколаївської області.

У результаті розбійного нападу загинув екс-депутат Миколаївської облради
Фото: mignews.com.ua

Сьогодні вранці в селі Гур'ївка Новоодеського району Миколаївської області невідомі скоїли розбійний напад на приватний житловий будинок екс-депутата обласної ради Віктора Губанова.

Про це повідомляє місцевий сайт "Новости-Н".

"Близько 6-ї ранку кілька невідомих у масках увірвалися в будинок, у якому проживали 69-річний Губанов і його дружина. Нападники зв'язали їх і, погрожуючи зброєю, зажадали видати гроші, золото й інші цінності. Вимоги, крім погроз, підкріплювалися ударами. Забравши всі цінності з будинку, нападники втекли", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок нападу Віктор Губанов помер. Поки що незрозуміло, вбили його чи помер у результаті серцевого нападу. Під час зовнішнього огляду не виявлено тілесних ушкоджень, які могли спровокувати смерть. Його дружина перебуває в шоковому стані і поки що не може відповісти на це питання. За її словами, нападники були в масках, говорили з яскраво вираженим кавказьким акцентом.

Губанов був одним з найвідоміших аграріїв Миколаївської області. Йому присвоєно звання "Заслужений працівник сільського господарство України", нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня. Незважаючи на вік, він до останнього дня очолював ЗАТ "Гур'ївка". У його господарстві побували практично всі президенти і прем'єр-міністри України.

Нагадаємо, ввечері 26 травня в Тернопільській області невідомі жорстоко побили депутата Кременецької міської ради, громадського активіста Віталія Ващенка. Чоловіка побили на території його нежитлового двору, де він займався підприємницькою діяльністю. У результаті нападу він помер. При потерпілому залишилися цінні речі і гроші. Прокуратура розкрила цей злочин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram