ГоловнаСуспільствоПодії

Суд заарештував двох хлопців за жорстоке побиття бійця АТО в київському кафе

Особи поліцейських, які не втрутилися в бійку, встановлюють

Суд заарештував двох хлопців за жорстоке побиття бійця АТО в київському кафе
Фото: стоп-кадр с видео

Святошинський райсуд Києва заарештував двох хлопців, які 3 червня жорстоко побили бійця АТО в кафе на Святошині.

Дії зловмисників кваліфіковані за ч. 2 ст. 296 (хуліганство), ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. За скоєне їм загрожує покарання до 10 років позбавлення волі, повідомляє прокуратура Києва.

Нагадаємо, в ніч на 3 червня група молодих людей, увірвавшись в кафе, напала на відвідувачів. У результаті інциденту постраждав 32-річний Сергій Зеленський, який відслужив рік у зоні АТО. Він отримав важкі удари головного мозку і переломи кісток черепа. Зеленського били ногами, бочками з пивом та обігрівачем.

На відео з камер спостереження в кафе зафіксовано, як в заклад входить група невідомих, знімають футболки, а через хвилину під'їжджає машина, схожа на поліцейську. Молодики спускаються в зал, де близько 30 секунд б'ють потерпілого, а потім виходять з кафе. Співробітники правоохоронних органів не втручалися.

У поліції згодом повідомили, що затримали двох із трьох учасників бійки. Ними виявилися 19-річний і 25-річний жителі Києва. Затримані пояснили бійку конфліктом. У поліції встановлюють особи правоохоронців, які не втрутилися в бійку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram