ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на дитячому майданчику зарізали чоловіка

Поліція затримала злочинця. Йому загрожує до 15 років в'язниці.

В Оболонському районі Києва в результаті бійки на одному з дитячих майданчиків загинула людина.

Про це повідомляє офіційний сайт столичного управління Нацполіції.

Близько 22:00 у поліцію надійшло повідомлення, що на дитячому майданчику на вулиці Полярній б'ються кілька чоловіків. На момент прибуття слідчо-оперативної групи лікарі швидкої допомоги констатували смерть одного з учасників бійки.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

На місці події правоохоронці виявили чоловіка, який зізнався, що завдав ножових поранень незнайомцеві.

"Уродженець Вінницької області пояснив, що, йдучи повз дитячий майданчик, він зробив зауваження трьом товаришам, які розпивали спиртні напої і голосно лаялися. Після словесної перепалки між ними почалася бійка, яка згодом закінчилася. Але чоловікові здалося, що невідомі вкрали в нього гроші, тому він побіг їх наздоганяти. Знову почалася бійка, під час якої чоловік застосував ніж. Одному з незнайомців він порізав руку, іншого тричі вдарив у груди", - повідомили в поліції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

З місця події слідчі вилучили ніж і змиви речовини бурого кольору, які спрямували на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження із попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство). Санкція статті передбачає до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, раніше в Донецькій області заарештували чоловіка, підозрюваного в убивстві одного українського військовослужбовця і заподіянні ножових поранень іншому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram