ГоловнаСуспільствоПодії

На Закарпатті депутат райради застрелив майора поліції на браконьєрському полюванні

Москаль доручив зробити жорсткі висновки

На Закарпатті депутат райради застрелив майора поліції на браконьєрському полюванні
Фото: www.turotziv.com

Депутат Великоберезнянської райради випадково застрелив на браконьєрському полюванні свого товариша з Головного управління Нацполіції у Закарпатській області.

Про це повідомляє голова Закарпатської області Геннадій Москаль.

"Сьогодні (17.06) під ранок біля с.Лубня Великоберезнянського району на території Ужанського національного природного парку (УНПП) стався нещасний випадок, в результаті якого загинула людина. Депутат Великоберезнянської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка (колишній працівник Великоберезнянського райвідділу міліції) Іван Псяйка разом зі своїм знайомим Михайлом Січкою (майор поліції, начальник сектору контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Головного управління Національної поліції в Закарпатській області) пішли на полювання в лісовий масив поблизу с.Лубня, що на території УНПП. Під час полювання І. Псяйка з необережності застрелив свого напарника М.Січку, в результаті чого той загинув на місці", - повідомляється на сайті Москаля.

Губернатор зазначає, що Псяйка і Січка займалися браконьєрством.

"Я дав доручення прокуратурі області та Головному управлінню національної поліції ретельно вивчити обставини трагедії і зробити жорсткі висновки", - резюмував він.

Нагадаємо, нещасні випадки на полюванні з політиками і чиновниками в Україні відбуваються досить часто. У листопаді 2013 року під Львовом застрелили відомого бізнесмена і політика Андрія Панаса. У вересні того ж року чиновник Львівської обладміністрації Петро Самощук під час полювання на качок смертельно поранив свого друга, клерка з облради Михайла Михайлицького. Наприкінці червня 2013 року начальник Буського райуправління юстиції Ігор Лісовий застрелив з карабіна 25-річного жителя села Почапи Олега Юркевича і поранив його товариша Максима Сербая.

Найвідомішим випадком смертельного поранення політика на полюванні стало вбивство одного з ідеологів Партії регіонів Євгена Кушнарьова у 2007 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram