ГоловнаСуспільствоПодії

У Житомирській області в старий міст влучив і розірвався снаряд

За декілька сотень метрів від місця вибуху розташований дитячий будинок і автомобільна траса.

У Житомирській області в старий міст влучив і розірвався снаряд
Фото: zhzh.info

У селі Дениші Житомирської області в п'ятницю вдень під мостом через річку Тетерів прогримів вибух. Постраждалих немає.

За інформацією прес-служби ГУНП у Житомирській області, на місці події працювали експерти-вибухотехніки та слідчо-оперативні групи ГУНП і Житомирського відділення поліції. За попередніми даними, вилучені металеві елементи належать снаряду калібром 122 мм.

Місцеве видання Журнал Житомира зазначає, що інцидент стався в центрі села - до найближчої 5-поверхівки всього близько 200 метрів.

Вибухом пошкоджено опору старого мосту, який не використовують.

"На щастя, газопровід, який проходить біля місця вибуху, не пошкоджений, також ніхто з місцевих не постраждав. Фахівці з'ясовують, що саме це був за снаряд і звідки він прилетів", - прокоментував ситуацію голова Житомирської РДА Сергій Микитюк.

Перший Житомирський інформаційний портал зазначає, що в недобудований міст влучив снаряд, імовірно, з військового полігону. За декілька сотень метрів від місця вибуху розташований дитячий будинок і автомобільна траса.

За словами місцевих жителів, від вибуху вода з річки Тетерів розлилася на кілька десятків метрів, а рибу з річки викинуло на міст.

У центрі і на околицях Житомира протягом усього дня чути гучні вибухи, які доносяться з військового полігону в Перлявці. Село Дениші розташоване неподалік від цього навчального полігону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram