ГоловнаСуспільствоПодії

У Житомирі на автостоянці згоріли п'ять машин

Прикордонники підозрюють підпал, тому що два авто належали офіцерам ДПСУ

У Житомирі на автостоянці згоріли п'ять машин
Фото: zhytomyr.mns.gov.ua

У суботу вночі у Житомирі на автостоянці згоріли п'ять машин, ще дві отримали пошкодження.

Як повідомляється на сайті Державної прикордонної служби, серед згорілих автомобілів дві належали офіцерам ДПСУ. Це дало підстави прикордонникам припустити підпал. "Ймовірно, таким чином представники злочинних угруповань намагаються чинити тиск на прикордонників за їх безкомпромісну боротьбу з протиправною діяльністю", - заявили в ДПСУ.

Однак поліція Житомирської області вважає, що пожежа виникла випадково. За попередніми висновками, пожежа сталася в одному з автомобілів через несправність електропроводки. Потім вогонь перекинувся на транспортні засоби, які знаходилися поруч.

У прес-службі головного управління ДСНС у Житомирській області повідомляють, що про пожежу сповістив житель одного з будинків, розташованих поруч зі стоянкою. Рятувальники, які виїхали на виклик, встановили, що вогонь охопив 5 авто. Вогонь з моторних відсіків транспортних засобів вже перекинувся на салони. Також полум'я пошкодило ще два автомобілі, які були розташовані поруч, але власники швидко відігнали їх у безпечне місце.

Пожежа була ліквідована протягом години після надходження виклику. В результаті надзвичайної події ніхто не постраждав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram