ГоловнаСуспільствоПодії

У Росії в ДТП загинули шестеро громадян України (оновлено)

Мікроавтобус з 12 українцями їхав за маршрутом "Дніпро - Москва".

П'ять громадян України загинули під час зіткнення мікроавтобуса з вантажною фурою у Фатезькому районі Курської області Росії.

Як повідомляє прес-служба МВС Росії у Курській області, близько п'ятої ранку 23 червня на автодорозі "М-2 Крим" біля Верхнього Любажа сталося лобове зіткнення мікроавтобуса Мерседес-Спринтер, що рухався у напрямку Курськ-Москва, з вантажним автомобілем Сканія. У мікроавтобусі перебувало 12 осіб. У результаті ДТП п'ятеро людей загинули, чотирьох екстрено доправили в лікарню. Серед постраждалих дитина 2005 року народження, за її життя борються медики.

РИА Новости з посиланням на джерело в екстрених службах регіону повідомляє, що всі загиблі і постраждалі - громадяни України.

Оновлення. Причиною ДТП став виїзд мікроавтобуса на зустрічну смугу. Автобус їхав за маршрутом "Дніпропетровськ - Москва".

Два постраждалі пасажири перебувають у важкому стані і не транспортабельні, ще п'ятьох, у тому числі підлітка, який їхав з мамою, збираються доправити в лікарню Курська у реанімобілі.

За даними УМВС, автобус не був рейсовим.

Оновлення. Кількість загиблих в аварії під Курськом українців збільшилася до шести осіб, повідомляє прес-служба МВС РФ у Курській області.

"П'ятеро людей загинули на місці, а 44-річна жінка померла в лікарні від отриманих травм. Ще шестеро українців травмовані, серед них 11-річна дитина. Її бабуся загинула, тітка з дитиною перебуває в лікарні. Водій мікроавтобуса живий, його також доправили в лікарню", - уточнили в російському відомстві.

Оновлення 23:20. МЗС підтвердило загибель шести громадян України в ДТП у Курській області.

Згідно з повідомленням департаменту консульської служби МЗС, зараз в лікарнях міст Курська і Фатежа з травмами різного ступеня тяжкості перебувають 6 громадян України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram