ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернопільській області чоловік захопив заручника

Вимагав журналістів

У Чорткові Тернопільської області чоловік захопив заручника. Про це повідомив LB.ua керівник прес-служби ГУ Національної поліції у Тернопільській області Сергій Крета.

"У поліцію надійшла інформація, що місцевий житель Чорткова взяв у заручники чотирьох осіб на одному з будівництв райцентру. На місце події виїхала оперативна група. Виявилося, що чоловік взяв у заручники одну людину", - сказав він.

Фото: www.tp.npu.gov.ua

"У двох місцевих підприємців був конфлікт через одне приміщення. Справа дійшла до суду. І сьогодні, 24 червня, було заплановано завершальне засідання суду, але чоловік не дочекався рішення. Узяв вдома рушницю (вона була на нього зареєстрована), розігнав працівників, які добудовували цю будівлю, і вимагав журналістів. Після того, як дав коментарі представникам ЗМІ, двічі вистрілив у повітря і віддав рушницю заручнику. Після цього його затримала поліція", - розповів Крета.

Наразі вирішується питання про порушення кримінального провадження за ст. 147 КК (захоплення заручників).

Місцеві журналісти пишуть, що чоловіка звати Ігор Мізерота. Спочатку він захопив чотирьох заручників, трьох потім відпустив.

Нагадаємо, раніше у Львові у багатоповерхівці невідомі люди захопили заручників і вимагали приїзду міського голови Андрія Садового. У результаті спецоперації квартиру з заручниками взяли штурмом. У квартирі виявили двох чоловіків і одну дівчину. За інформацією очевидців, заручницею була жінка східної національності. Також було чутно постріли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram