ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області вантажівка врізалася в "Пріус" патрульних, які оформляли ДТП

Четверо поліцейських потрапили в лікарню.

У Львівській області вантажівка врізалася в "Пріус" патрульних, які оформляли ДТП
Фото: lv.npu.gov.ua

У неділю вночі в Бродівському районі Львівської області на трасі Київ-Чоп сталася подвійна ДТП. Спочатку ВАЗ-2108 зіткнувся з возом, після чого вантажівка врізалася в "Пріус" патрульних поліцейських, які приїхали на оформлення аварії.

Як повідомляє прес-служба поліції Львівської області, аварія сталася в селі Ясенів.

У результаті зіткнення ВАЗ-2108 з возом були травмовані п'ять осіб: чоловік, який керував возом, двоє його неповнолітніх пасажирів, а також двоє людей із "вісімки". Усіх п'ятьох доставили до Бродівської районної лікарні.

Місце зіткнення було відзначено спеціальними конусами, також поліцейські встановили знак "Увага, ДТП". Крім того, з двох сторін від місця зіткнення стояли патрульні автомобілі "Рено Кенго" і "Тойота Пріус" з увімкненими проблисковими маячками.

Незважаючи на це, під час оформлення ДТП близько 01:20 ночі в "Пріус" врізалася вантажівка ДАФ. У результаті були травмовані двоє поліцейських взводу обслуговування доріг державного значення і двоє поліцейських групи реагування патрульної поліції Бродівського відділення поліції.

Троє постраждалих отримали медичну допомогу у Бродівській районній лікарні, ще один - у Львові.

Нагадаємо, схожа аварія за участю патрульних сталася в Києві в березні. Тоді довелося госпіталізувати дівчину-інспектора.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram