ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаївській області озброєні люди прийшли косити пшеницю на чуже поле

Вирішувати конфлікт довелося спецназу поліції.

У Миколаївській області озброєні люди прийшли косити пшеницю на чуже поле
Фото: news.pn

У суботу вночі в Миколаївській області група озброєних людей прийшла косити пшеницю на чуже поле біля села Христофорівка. Про інцидент повідомляє прес-служба поліції, куди поскаржився директор фермерського господарства, яке обробляє поле.

На місце прибули правоохоронці та спецназівці. Озброєні люди виявилися представниками охоронної фірми, вони заявили, що діють законно - на підставі наявної юридично оформленої документації. Проте було розпочато кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Місцеве видання "Преступности.нет" зі слів фермера пише, що на його поле заїхали два комбайни, дві фури, вісім легкових машин і близько 40 осіб збройної охорони. Тоді він викликав поліцію, проте по приїзду правоохоронці опитали присутніх і поїхали.

Уранці комбайни знову зайшли на його поля, і на місце знову викликали поліцейських. За даними видання, туди виїжджав заступник начальника Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Артур Гаспаров разом зі спецназом і оперативниками управління кримінального розшуку.

Ближче до обіду охоронці вступили в конфлікт зі співробітниками відділу поліції, проте конфлікт припинив спецназ. У них відібрали три карабіни "Сайга", телескопічні кийки і бити. Частину правопорушників доставлено в райвідділ до з'ясування обставин і для проведення роз'яснювальних робіт.

Комбайни і фури доставили на арештмайданчик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram