ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Поштовій площі при фарбуванні колектора загинув робітник

Його колега в реанімації в критичному стані.

У понеділок увечері в Києві на Поштовій площі при проведенні фарбувальних робіт в колекторі загинула людина, повідомляє кореспондент LB.ua.

Як розповіла дружина загиблого - її чоловік, співробітник приватної фірми, другий день працював на Поштовій площі на фарбуванні люків і внутрішньої частини колектора. Вдень вона зателефонувала чоловікові, але ніхто не брав трубку. Стурбована жінка зателефонувала виконробу чоловіка і попросила перевірити, чи все в порядку у хлопців. Виконроб відмовив їй у допомозі. Тоді жінка сама приїхала на місце, де повинен був працювати її чоловік. Заглянувши в один з відкритих люків, вона побачила два бездиханних тіла. На крики жінки про допомогу підбігли люди. Кілька чоловіків, незважаючи на їдкий запах фарби, спустилися в колектор і витягли одного робочого, а потім і другого. Очевидці робили серцево-легеневу реанімацію, але одного з робітників врятувати не вдалося. Його колегу медики "швидкої допомоги" госпіталізували в стані коми. У колекторі лежав один респіратор на двох малярів.

Очевидці, що діставали робітників, кажуть, що запах фарби був дуже сильний. Швидше за все, токсичні випари фарби і відсутність засобів захисту і привели до трагедії. Правоохоронці від коментарів відмовилися, а після нетривалого діалогу один з поліцейських зі слідчо-оперативної групи накинувся на журналіста і кілька разів ударив по камері. Після чого розвернувся і пішов. Його колеги коментувати цю ситуацію відмовилися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram