ГоловнаСуспільствоПодії

"Айдарівці" встановили намет на проїжджій частині Хрещатика

Бійці продовжують акцію протесту.

Бійці батальйонів "Айдар", "Донбас" встановили намет на проїжджій частині вулиці Хрещатик у Києві. Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Фото: Макс Требухов

Намет закріпили бетонними плитами.

Фото: Макс Требухов

Раніше бійці перекрили дорогу на знак протесту проти арешту бійця батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта (позивний "Батя").

Нагадаємо, вчора ввечері командиру батальйону "Айдар" Валентину Лихоліту Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді двох місяців утримання під вартою. Народні депутати та активісти заблокували зал Печерського районного суду Києва, щоб правоохоронці не змогли вивезти його в СІЗО.

Генеральний прокурор Юрій Луценко в понеділок, 4 липня, зустрінеться з узятим під варту бійцем батальйону "Айдар" Валентином Лихолітом, після чого може бути подано клопотання про зміну останньому запобіжного заходу.

Луценко заявив, що слідство недостатньо вивчило обставини справи бійця батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта (позивний "Батя"). І зауважив, що особисто знає "Батю" і вважає, що слова офіцера, яке він дасть, буде достатньо для зміни запобіжного заходу.

Генеральна прокуратура повідомляє, що Валентин Лихоліт підозрюється в пограбуванні, керівництві бандою, крадіжці автомобілів і погрозі вбивства правоохоронців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram