ГоловнаСуспільствоПодії

На КП "Станиця Луганська" через спеку здетонували міни (оновлено)

Роботу контрольного пункту в'їзду - виїзду припинено.

На КП "Станиця Луганська" через спеку здетонували міни (оновлено)

З 14:30 тимчасово припинено роботу контрольного пункту в'їзду - виїзду в зону АТО "Станиця Луганська".

"За попередньою інформацією, аномальна спека в Станично-Луганському районі стала причиною пожежі. У результаті почалася детонація мінно-вибухових пристроїв у зоні розмежування", - повідомляє поліція Луганської області.

Для ліквідації надзвичайної ситуації залучено працівників поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій і військовослужбовців ЗСУ.

Оновлення 16:58. Держприкордонслужба уточнює, що через пожежу біля КПВВ "Станиця Луганська" вибухнули міни і боєприпаси, що залишилися з часів активних бойових дій.

"Пропуск осіб і транспортних засобів прикордонниками був одразу припинений. Громадян, які перебували в контрольному пункті, евакуювали в укриття і на безпечну відстань", - сказано в повідомленні.

Крім того, поблизу контрольного поста "Майорськ" прикордонники зафіксували димову завісу з боку неконтрольованої території. Незабаром стало відомо про пожежу, яка охопила поля. У зв'язку із цим на КПВВ "Зайцеве" також тимчасово призупинили пропускні операції в напрямку виїзду. Пропуск на в'їзд з непідконтрольної території здійснюють з максимальною швидкістю.

Оновлення 19:20. Контрольні пункти "Станиця Луганська" і "Зайцеве" відновили роботу в штатному режимі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram