ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові поліцейський і двоє патрульних врізалися в стовп при спробі відірватися від патруля

Правоохоронці, ймовірно, були п'яні.

У Харкові поліцейський і двоє патрульних врізалися в стовп при спробі відірватися від патруля
Фото: facebook.com/kharkivpolice

У Харкові автомобіль Mitsubishi Lancer, за кермом якого був співробітник районного відділу поліції, а в салоні - двоє патрульних поліцейських, врізався в електроопору, коли намагався відірватися від патрульної машини.

"Сьогодні вночі, близько 00:30, від оператора 102 патрульні отримали інформацію, що водій автомобіля Mitsubishi Lancer кермує в стані алкогольного сп'яніння. Один з екіпажів патрульної поліції під час патрулювання вулиць міста зауважив цей транспортний засіб. На вимогу співробітника поліції зупинитися водій не відреагував, а навпаки, почав набирати швидкість. Під час спроби сховатися від поліції водій Mitsubishi Lancer не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з електроопорою та деревом на перехресті Білгородського шосе і проспекту Ак. Курчатова", - повідомляє патрульна поліція Харкова.

Стверджують із посиланням на свідків, що троє чоловіків в автомобілі були п'яні. На місце прибуло керівництво складу патрульної поліції Харкова. Виявилося, що в машині були правоохоронці. Усіх трьох госпіталізували в лікарню для обстеження.

Патрульна поліція Харкова ініціювала службове розслідування.

Нагадаємо, в березні харківські патрульні спіймали колег на крадіжці проводів і ламп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram