ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові двоє офіцерів поліції загинули в ДТП за участю маршрутки

Ще чотири людини постраждали.

У Харкові двоє офіцерів поліції загинули в ДТП за участю маршрутки
Фото: 057.ua

У Харкові зіткнулися Daewoo Lanos із двома офіцерами поліції та маршрутка. Правоохоронці загинули.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на прес-секретаря прокурора Харківської області Віту Дубовик, ДТП сталася в суботу ввечері в Індустріальному районі міста.

"У результаті ДТП за участю легковика та маршрутки загинули водій і пасажир Lanos - майори поліції поліцейського главку в Харківській області. Вони перебували у власному автомобілі в неробочий час", - зазначила Дубовик.

За її словами, в ДТП також постраждали чотири людини.

"З місця події до лікарні доправили з численними травмами двох пасажирів легковика, а також водія і пасажира автобуса", - додала Дубовик.

За її словами, прокуратура проводить досудове розслідування за фактом порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі людей (ч. 3 ст. 286 КК України).

Зіткнення Daewoo Lanos і маршрутки було лобовим. "Тіла загиблих за допомогою гідравлічного інструменту витягли з розбитого Daewoo Lanos співробітники пожежно-рятувальної служби", - повідомили в патрульній поліції Харкова.

Нагадаємо, в ніч на неділю в Харкові автомобіль Mitsubishi Lancer із трьома правоохоронцями врізався в електроопору, коли намагався відірватися від патрульної машини. Правоохоронців госпіталізували.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram