ГоловнаСуспільствоПодії

За день в Україні "замінували" три пивзаводи і вимагали викуп

Жодне повідомлення не підтвердилося.

За день в Україні "замінували" три пивзаводи і вимагали викуп
Фото: www.mediaport.ua

Сьогодні невідомі повідомили про мінування пивоварних заводів у Києві, Львові та Чернігові.

Як повідомили в поліції Львівської області, близько 12:00 надійшло анонімне повідомлення про те, що Львівська пивоварня на вулиці Клепарівській замінована, і якщо власник до 16:00 не перерахує на вказану адресу $30 тис., станеться вибух.

На місце події прибули вибухотехніки і рятувальники, які евакуювали співробітників підприємства.

Приблизно тоді ж (близько 11:40) до чергової частини місцевої поліції надійшло повідомлення про мінування пивзаводу в Чернігові. На місце виїхали правоохоронці, які провели ретельну перевірку території та евакуювали співробітників. Вибухонебезпечних предметів на території заводу не виявили.

Також правоохоронцям довелося евакуювати близько 150 працівників заводу "Оболонь" на вулиці Богатирській у Києві. Інформація про мінування також не підтвердилася. Працівники профільних служб ніяких небезпечних предметів або речовин на території підприємства не виявили.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше в Миколаєві невідомий "замінував" пивзавод і вимагав 300 тис. гривень викупу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram