ГоловнаСуспільствоПодії

Через металошукачі в центрі Києва утворилися черги офісних працівників

Через металошукачі в центрі Києва утворилися черги офісних працівників

У центрі Києва зібралися люди біля рамок металошукачів, виставлених у зв'язку зі святкуванням Дня хрещення Київської Русі-України.

Як інформує "Інтерфакс-Україна", вулицю Хрещатик між Майданом Незалежності та Європейською площею перекрито парканом, там вже встановлено рамки металошукачів.

Біля рамок спостерігається велике скупчення людей: це переважно працівники організацій, офіси яких розташовані у перекритій зоні. Обмежувальні заходи викликали обурення у людей, які стверджують, що напередодні їх не попередили про спеціальний порядок допуску, дехто з них не має при собі жодних документів, що засвідчують особу.

При цьому правоохоронці, які біля рамок ретельно перевіряють сумки охочих потрапити в перекриту зону, в обов'язковому порядку просять надати документ, що засвідчує особу.

Нагадаємо, металодетектори покликані запобігти терактам і нападу на молебні, який проведе УПЦ МП в Києво-Печерській лаврі з нагоди Дня хрещення Русі. Туди автобусами з околиць столиці привезуть учасників хресної ходи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram