ГоловнаСуспільствоПодії

Троє пасажирів мікроавтобуса Київ-Броди загинули через аварію біля Рівного

Водій виїхав на зустрічну смугу і зачепив вантажівку

У суботу близько першої години ночі на трасі неподалік від Рівного сталася аварія, у результаті якої загинули три людини, ще четверо перебувають у лікарні.

Як повідомляє місцева поліція, 30-річний водій мікроавтобуса Volkswagen Crafter, який віз пасажирів за маршрутом Київ - Броди, здійснюючи обгін, виїхав на зустрічну смугу, де допустив бокове зіткнення з вантажівкою Scania R480. У результаті один із пасажирів мікроавтобуса, 27-річний житель Бродів, загинув на місці, а ще двоє - 48-річний житель Радивилова і 58-річний житель Мелітополя - померли в лікарнях Рівного.

Ще четверо пасажирів - жителі Рівненської та Львівської областей - перебувають у Рівненській обласній клінічній лікарні.

51-річний водій вантажівки не постраждав.

ДТП сталося поряд із селом Грушвиця Друга, коли автобус їхав у напрямку Бродів.

За фактом аварії порушено кримінальну справу за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу - порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб. Покарання за цією статтею - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Нагадаємо, кілька днів тому велика аварія сталася на трасі Київ - Одеса, де вісім автомобілів зіткнулися через задимлення дороги - на сусідніх полях спалювали стерню. Тоді також загинули троє осіб, а п'ять автомобілів згоріли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram