ГоловнаСуспільствоПодії

На Закарпатті прикордонники застосували зброю для затримання контрабандистів

У затриманих забрали шість сумок із цигарками

На Закарпатті прикордонники застосували зброю для затримання контрабандистів
Фото: dpsu.gov.ua

У суботу прикордонники Мукачівського прикордонного загону біля кордону з Угорщиною застосували зброю для затримання контрабандистів.

Як повідомляється на сайті Держприкордонслужби, чотири людини з сумками спробували втекти від прикордонників, коли їх помітили. Тоді співробітники прикордонного загону відкрили вогонь у повітря з пристрою для відстрілу гумових куль. У результаті контрабандистів зупинили і затримали, у них знайшли шість сумок з цигарками.

Крім того, сьогодні вночі велику партію контрабандних цигарок затримали на пункті пропуску "Дякове" на кордоні з Румунією. Водій, 27-річний громадянин Польщі, намагався вивезти до Румунії близько 7 тис. пачок цигарок у паливному баку вантажівки "ДАФ". Вартість вилучених цигарок - 116,8 тис. гривень. Вантажівку вилучено.

Ще одну спробу незаконного переміщення цигарок через україно-румунський кордон попередили вчора в пункті пропуску "Солотвино". Під час поглибленого огляду легкового автомобіля "Ауді" було знайдено майже 7000 прихованих сигарет. Партію тютюнових виробів до Румунії намагався перемістити українець. Його автомобіль також вилучено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram