ГоловнаСуспільствоПодії

У Кіровоградській області чоловік зарубав сокирою онука, невістку і сусідів

Убивці загрожує до 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.

У Кіровоградській області чоловік зарубав сокирою онука, невістку і сусідів
Фото: http://www.bk52.ru

У Кіровоградській області в суботу 44-річний чоловік напав із сокирою на 6-місячного онука, невістку і двох сусідів. Три людини загинули на місці події, одна жінка померла в реанімаційному відділенні районної лікарні.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Кіровоградській області.

Трагедія сталася 30 липня близько 14:30. У Голованівське відділення поліції зателефонував чоловік, який розповів, що сусід гнався за ним, розмахуючи сокирою.

"Поліцейські негайно відреагували на повідомлення і вже через кілька хвилин прибули за вказаною адресою. Слідчо-оперативна група у подвір'ї домоволодіння відразу помітила 44-річного чоловіка - батька господаря садиби. Він поводився неадекватно, однак вимогу співробітників поліції "здатися" виконав", - йдеться в повідомленні.

Під час огляду домоволодіння правоохоронці виявили в одній з кімнат тіла 6-місячного онука підозрюваного і його 20-річної невістки. У другій частині будинку, що належить уже іншому власнику, було виявлено тіло 61-річного господаря та його важко травмовану 59-річну дружину. Жінку доправили в реанімацію, проте отримані поранення виявилися несумісними з життям.

За попередньою інформацією, підозрюваний раніше не перебував на спеціальному медичному обліку, не потрапляв у поле зору правоохоронців, за словами сусідів - не зловживав алкоголем. У момент затримання був тверезим.

За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув'язнення.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

Нагадаємо, 19 липня в Німеччині підліток із сокирою напав на пасажирів поїзда. Постраждали чотири людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram