ГоловнаСуспільствоПодії

Харківські патрульні врятували від самосуду водія, який збив насмерть пішохода на переході

Жертву ДТП у результаті удару розірвало на частини.

У ніч на неділю в Харкові п'яний водій за кермом BMW збив насмерть пішохода на переході. Жертву буквально розірвало на частини - від удару йому відірвало ногу і руку. Хлопець помер на місці.

Фото: livekharkov.com

Як зазначає "Сайт міста Харкова", на місці зібрався натовп, який хотів влаштувати над водієм самосуд. Вони вимагали в поліцейських віддати водія їм, але ті заховали його в машині швидкої допомоги. 

"На місці зібралися громадяни, які перешкоджали роботі патрульних і намагалися вчинити самосуд над водієм BMW. Поліцейські були змушені застосувати спецзасіб - газовий балончик, для припинення групового порушення громадського порядку і запобігання нападу на особу, яка вчинила наїзд на пішохода. Чоловіка доставили до наркоцентру для проходження експертизи", - повідомили в прес-службі патрульної поліції Харкова.

Фото: glavnoe.ua

Видання "Главное" зазначає, що в натовпі кричали: "Відрізати водієві ногу!".

У поліцейській машині, в яку посадили підозрюваного, люди розбили лобове скло. Однак патрульним усе-таки вдалося доставити підозрюваного в київський райвідділ.

Очевидець події розповів журналістам Харків LIVE: "Сиділи вдома, почули удар і жіночий крик. Вибіг, почав знімати. Водій несамовитий. Швидкість дуже велика, збив на переході. Швидше за все, нога потрапила під колесо, ногу відірвало, тіло протягли ще метрів 40. Потім машину занесло в огорожу. Тіло знівечене. обличчя зім'яте".

Нагадаємо, напередодні в Харкові під час керування у нетверезому стані попався колишній голова Нацфінпослуг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram