ГоловнаСуспільствоПодії

Житель Дніпра з вікна застрелив чоловіка, який підійшов до його гаража

Під час обшуку в нього вилучили мисливську рушницю і патрони, 7 одиниць різної вогнепальної зброї та гранату.

Житель Дніпра з вікна застрелив чоловіка, який підійшов до його гаража
Фото: ГУНП в Днепропетровской области

Житель Дніпра в неділю з вікна своєї квартири, розташованої на першому поверсі, з мисливської рушниці смертельно травмував невідомого, який підійшов до його гаража.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Дніпропетровській області.

Пізніше поліція встановила, що потерпілий і його спільник були раніше судимі за численні пограбування. До того ж на місці події було виявлено велосипед і господарську сумку з інструментами.

"31 липня близько опівночі житель вул. Антоновича (Свердлова) з вікна своєї квартири, розташованої на 1 поверсі, біля власного гаража помітив двох хлопців. Власник схопив рушницю і почав стріляти по незнайомцях", - ідеться в повідомленні поліції.

Один із них відразу ж упав зі смертельним пораненням, а іншому вдалося втекти. Він вибіг на просп. Кірова і жестами зупинив патрульний поліцейський автомобіль. Чоловік розповів патрульним про стрілянину і загиблого товариша.

Під час обстеження місця події поліція виявила гільзи від мисливської зброї. Відпрацювавши район, було встановлено, що в одній із квартир живе власник зареєстрованої мисливської зброї, з якого були здійснені постріли.

Як наголошують у повідомленні, на вимогу співробітників поліції відчинити двері ніхто не відповідав. З санкцією на обшук і за допомогою спецназівців поліцейські відкрили квартиру і затримали підозрюваного. Під час обшуку в нього було вилучено мисливську рушницю і патрони, аналогічні знайденим поблизу вбитого громадянина. Крім цього, в квартирі було виявлено ще 7 одиниць різної вогнепальної зброї та граната.

Фото: ГУНП у Дніпропетровській області

Від будь-яких пояснень чоловік відмовився.

Підозрюваному загрожує покарання за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі на термін від 7 до 15 років.

Фото: ГУНП у Дніпропетровській області

Нагадаємо, 29 липня в Дніпрі під час затримання озброєного зловмисника отримав поранення поліцейський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram