ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві під час оформлення ДТП постраждали поліцейські (оновлено)

Патрульних затиснуло між двома машинами, і вони отримали переломи.

У понеділок близько півночі на Столичному шосе у Києві в ДТП за участю трьох автомобілів тяжкі травми отримали двоє патрульних.

Учасники аварії розповіли кореспонденту LB.ua, що трохи раніше на цій ділянці дороги відбулася незначна ДТП - пікап Mitsubishi L200 вдарив у задню частину Fiat, що зупинився через пробите колесо.

Поліцейські оформляли це ДТП, як раптом у припаркований Fiat на повному ходу врізався Opel, водій якого, мабуть, не побачив проблискові маячки патрульного авто і конуси із загородження на дорозі. Від удару Fiat відкинуло вперед у Hyundai Sonata патрульної поліції. За нещасливим збігом обставин, між Fiat і Hyundai перебували двоє поліцейських - чоловік і жінка, які саме оформляли аварію. Їх обох затиснуло між машинами.

Випадкові свідки-водії намагалися надати першу допомогу постраждалим патрульним і викликали "швидку". Медики негайно госпіталізували жінку-поліцейського з відкритими переломами кісток нижніх кінцівок і травмою хребта, а також її напарника з переломом кісток верхніх кінцівок.

За попередніми даними, водій Opel перебував у стані алкогольного сп'яніння. Обставини події з'ясовує слідча група.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram