ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області п'яний збив трьох малолітніх дітей і їхню матір

2-річний хлопчик потрапив до реанімаційного відділення, інші діти госпіталізовані.

У Київській області п'яний збив трьох малолітніх дітей і їхню матір
Фото: zhitomir.today

Увечері в понеділок у Переяслав-Хмельницькому районі Київської області відбулася дорожньо-транспортна пригода за участю 35-річного водія, який у стані алкогольного сп'яніння збив трьох малолітніх дітей і їхню матір, які йшли по узбіччю дороги.

Про це інформує прес-служба прокуратури Київської області.

Згідно з повідомленням, після зіткнення з дітьми водій, тікаючи з місця події, в'їхав у кювет і згодом його затримали співробітники правоохоронні органи. Під час проведення медичного огляду вміст алкоголю в крові чоловіка становив 2.25 проміле.

У результаті ДТП пішоходи отримали численні тілесні ушкодження, 2-річний хлопчик потрапив до реанімаційного відділення, інші діти - госпіталізовані.

"За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Прокуратура Київської області найближчим часом звернеться до суду з клопотанням про утримання під вартою винуватця ДТП" , - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, в понеділок близько опівночі в Києві на Столичному шосе в ДТП за участю трьох автомобілів важкі травми отримали двоє патрульних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram