ГоловнаСуспільствоПодії

На кордоні з Кримом повноцінно працює лише один пункт пропуску

Заблокованим залишається КПВВ "Каланчак". "Чаплинка" працює на виїзд.

На кордоні з Кримом повноцінно працює лише один пункт пропуску

Станом на 8:00 9 серпня ситуація на адмінкордоні з Кримом принципово не змінилася. Окупанти продовжують здійснювати пропуск громадян і транспортних засобів в обидва боки через КПВВ "Чонгар".

Тоді як на КПВВ "Чаплинка" російські прикордонники оформляють тільки тих громадян і транспортні засоби, які прямують на півострів. Як і вчора, заблокованим залишається КПВВ "Каланчак", повідомив речник Держприкордонслужби України Олег Слободян у фейсбуці.

Високою залишається й активність Збройних сил РФ поблизу адмінкордону. Мінімум у шести випадках прикордонники спостерігали польоти вертольотів Мі-8, одного БПЛА, пересування військової техніки поблизу позицій ЗС РФ, а в нічний час з боку заводу "Титан" намагалися освітлювати українські позиції прожектором.

Станом на 8:00 на КПВВ "Чонгар" накопичилося близько 100 автомобілів, на КПВВ "Чаплинка" - близько 70.

Нагадаємо, в неділю вранці російські служби в Криму з невідомих причин перестали пропускати автотранспорт і пасажирів на територію півострова. Через кілька годин російська сторона відновила пропуск на КПП "Чонгар", ще через кілька годин Росія почала впускати людей через КПП "Чаплинка", але тільки на в'їзд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram