ГоловнаСуспільствоПодії

Під Маріуполем ВАЗ врізався в тягач із військовою технікою, є загиблі (оновлено)

Жінка-водій померла на місці, 7-річна дитина померла в лікарні від отриманих травм.

Під Маріуполем ВАЗ врізався в тягач із військовою технікою, є загиблі (оновлено)
Фото: 0629.com.ua

У неділю, 14 серпня, на автодорозі під Маріуполем 30-річна жінка-водій автомобіля ВАЗ-21099 скоїла наїзд на причіп автомобіля МАЗ із військовою технікою, який зупинився через несправність.

Про це повідомляє повідомляє місцевий сайт 0629.com.ua.

Трасою Одеса - Мелітополь - Новоазовськ від Агробази в бік Мангуша рухався тягач МАЗ із військовою технікою. В автомобіля зламався насос високого тиску, через що він був змушений зупинитися. У цей момент ззаду в нього врізався автомобіль ВАЗ-21099, який рухався на великій швидкості.

Від отриманих травм жінка загинула на місці події. Її 7-річного сина, пасажира автомобіля, в тяжкому стані доправлено в реанімаційне відділення.

Фото: 0629.com.ua

На місці працюють співробітники поліції.

Відомості за цим фактом внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань із попередньою кваліфікацією за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Оновлення. 7-річна дитина, пасажир автомобіля, померла від отриманих травм у лікарні. Про це повідомив голова Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін у Фейсбуці.

"Жінка-водій, 1986 року народження, померла на місці ДТП, її пасажир - дитина, 2009 року народження - від отриманих травм померла в лікарні", - повідомив він.

Нагадаємо, 28 липня співробітниця поліції збила насмерть жінку в Краматорську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram