ГоловнаСуспільствоПодії

У Білій Церкві патрульні зупинили правопорушника пострілами по колесах

У салоні автомобіля виявлено наркотики.

У Білій Церкві патрульні зупинили правопорушника пострілами по колесах
Фото: Виталий Мирошниченко

У Білій Церкві Київської області в четвер, 18 серпня, після тривалого переслідування правопорушника поліцейські застосували табельну вогнепальну зброю для зупинки автомобіля "ВАЗ-21110", водій якого допустив порушення правил дорожнього руху і неодноразово створював аварійні ситуації на дорозі.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Київській області.

Працівникам групи реагування патрульної поліції довелося викликати на допомогу додаткові наряди поліції. "Під час переслідування поліцейські тричі попередили водія про застосування табельної вогнепальної зброї для зупинки його транспортного засобу, проте правопорушник на це не відреагував. За містом, переконавшись, що навколо відсутні інші транспортні засоби і пішоходи, патрульний зробив кілька пострілів по колесу автомобіля втікача, після чого той зменшив швидкість руху", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські заблокували і зупинили 24-річного зловмисника. У салоні його автомобіля правоохоронці виявили та вилучили наркотики, які направили на експертне дослідження. Водій автомобіля і пасажир затримані та доставлені у відділ поліції, де дають пояснення правоохоронцям.

За цим фактом поліція порушила кримінальні провадження за ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу), ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві у двох пенсіонерок вкрали пакети з великими сумами грошей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram