ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві п'яний водій намагався підкупити патрульних, а потім врізався в стовп

У результаті аварії постраждали чотири людини - водій і пасажири

Сьогодні близько 6-ї години ранку на проспекті Бажана в Києві патрульні поліцейські зупинили автомобіль Range Rover, помітивши у водія ознаки алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє прес-служба поліції в Фейсбуці.

Чоловікові запропонували пройти перевірку на алкотестері. Коли патрульний відчинив двері службового автомобіля, водій Range Rover кинув туди дві купюри по 500 гривень. Патрульні попередили чоловіка, що його дії є незаконними і він буде притягнутий до відповідальності.

Почувши це, чоловік повернувся в своє авто і спробував утекти. Втікач на величезній швидкості їхав у напрямку міста Бориспіль. Патрульні почали переслідувати порушника і навіть на деякий час втратили його з поля зору, але пізніше виявили розбитий автомобіль біля рекламного стовпа на Харківській площі.

Фото: Прес-служба поліції

У результаті аварії постраждали чотири людини - водій і пасажири. Одну з пасажирок рятувальникам довелося вирізати з пошкодженого авто.

Фото: Прес-служба поліції

Водієм-порушником займаються слідчі.

Нагадаємо, в п'ятницю ввечері в Києві пішохід-порушник загинув під колесами Lexus. Причому трагедія сталася за 100 метрів від безпечного переходу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram