ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові військовослужбовець відкрив вогонь з автомата в таксі (оновлено)

Контрактник покинув частину зі зброєю.

У суботу в Харкові патрульні поліцейські затримали чоловіка, який стріляв з автомата в таксі.

Як повідомляє прес-служба патрульних, до них звернувся таксист із заявою, що в машину його колеги, іншого водія таксі, сів чоловік у камуфляжній формі з автоматом АКС-74У. Під час руху він почав вести себе неадекватно і зробив постріл з автомата у вікно автомобіля таксі, в якому їхав.

Патрульні невдовзі знайшли машину і на вулиці Тракторобудівників, коли водій зупинився, витягли правопорушника з автомобіля. Як з'ясувалося, чоловік був п'яним. У нього вилучили автомат АКС-74У і патрони.

Спікер патрульної поліції Харкова Ярослава Борисова в ефірі телеканалу 112 уточнила, що затримано військовослужбовця.

Як повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" в регіональному медіа-центрі Міністерства оборони, затриманий - військовослужбовець-контрактник, учасник бойових дій.

Поліцейські передали затриманого представникам Харківського зонального відділу військової служби правопорядку. "Його помістили на гауптвахту, де він тепер і перебуває. Йому інкримінується дезертирство і замах на вбивство. Розслідуванням займається військова прокуратура", - сказали в регіональному медіа-центрі.

Співрозмовник агентства також повідомив, що, за попередніми даними, чоловік покинув частину зі зброєю в суботу ввечері. "У зв'язку з цим буде проведено також службове розслідування, щоб з'ясувати, як він міг покинути територію частини зі зброєю", - сказав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram