ГоловнаСуспільствоПодії

Співробітники штрафмайданчика МВС у Мелітополі продали 29 затриманих автомобілів

Машини продавалися за викидними цінами, поки власники збирали гроші на їх повернення.

Співробітники внутрішньої безпеки поліції затримали кількох підозрюваних у торгівлі автомобілями зі штрафмайданчика МВС у Мелітополі.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, схема була такою: співробітники роти ДПС у Запорізькій області відправляли на майданчик автомобілі, на які було накладено арешт чи за які не було вчасно сплачено кредит; і поки власники збирали гроші для повернення транспортних засобів, їх автомобілі продавалися через інтернет за викидними цінами. Низьку вартість покупцям пояснювали тим, що автомобіль нібито нерозмитнено.

Всього відомо про 29 таких випадків.

Підозрювані були затримані під час спроби продати ВАЗ-2121 за 20 тисяч гривень. Були проведені обшуки на території штрафмайданчика і на стаціонарному посту ДПС біля Мелітополя.

Кількість затриманих поки що не повідомляється, але відомо, що в схемі були задіяні не тільки поліцейські, але і приватні особи, які мали доступ до штрафмайданчика.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу - зловживання службовими повноваженнями (від трьох до шести років позбавлення волі).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram