ГоловнаСуспільствоПодії

На воротах підприємства в Дніпропетровській області вибухнула граната

У результаті події ніхто не постраждав.

На промисловому підприємстві в місті Кам'янське Дніпропетровської області стався вибух, на воротах вибухнула прикріплена до них граната.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції.

Фото: npu.gov.ua

Повідомлення в поліцію надійшло 29 серпня близько 1:45 від приватного підприємця - директора цієї компанії. 58-річний чоловік саме був на своєму підприємстві, яке розташоване в районі Нижніх Садів, на території Південного району міста. Виїжджаючи з території підприємства, він відчинив в'їзні ворота - і в цей час пролунав вибух.

У результаті події ніхто не постраждав.

Поліцейські знайшли на місці події кільце і запал від гранати.

Фото: npu.gov.ua

"Як уже було встановлено, на воротах була розтяжка, а саме - два електроди прикріпили до стулок воріт, між ними зав'язали один кінець нитки, а інший був прив'язаний до гранати, яка була в пластиковій пляшці. При відчинянні воріт нитка розірвалася, граната спрацювала - і стався вибух. Експерти встановили, що це була РГД", - йдеться в повідомленні.

Фото: npu.gov.ua

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство із застосуванням зброї або боєприпасів).

Нагадаємо, на автодорозі поблизу Старого Села в Пустомитівському районі Львівської області вибухнув позашляховик "Мерседес". За неофіційною інформацією, ймовірно, вибух був спробою вбивства місцевого бізнесмена Богдана Копитка, який їхав у цьому ж кортежі, але в іншому автомобілі. У результаті загинули троє охоронців бізнесмена і одного було поранено, він дає свідчення. За даними Нацполіції, радше за все, йдеться про кримінальну боротьбу за вплив між організованими злочинними групами в регіоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram