ГоловнаСуспільствоПодії

У Херсоні п'яний чоловік обстріляв із травматики компанію молодих людей

Нападник стверджує, що постраждалі першими напали на нього і він стріляв з метою захисту.

У Херсоні п'яний чоловік обстріляв із травматики компанію молодих людей
Фото: glavpost.com.ua

У суботу, 10 вересня, в Таврійському мікрорайоні Херсона нетверезий чоловік обстріляв з травматичного пістолета компанію молодих людей.

Про це повідомляють на сайті обласного управління Нацполіції.

У результаті в лікарню з тілесними ушкодженнями доправили двох місцевих жителів. У 21-річного потерпілого лікарі виявили вогнепальне поранення стегна, у 20-річного - вогнепальне поранення лівого передпліччя.

Постраждалі розповіли, що вони розмовляли з дівчатами біля під'їзду однієї з багатоповерхівок. Повз проходив нетверезий чоловік і в грубій формі почав спілкуватися з компанією. Словесна перепалка переросла в конфлікт, під час якого чоловік дістав пістолет і почав стріляти.

Поліцейські встановили, що тілесних ушкоджень потерпілим завдав 32-річний місцевий житель з травматичної зброї марки "Зоракі".

Затриманий розповів оперативникам, що кілька годин тому знайшов пістолет на зупинці громадського транспорту і вранці збирався віднести зброю в поліцію. Він також стверджує, що саме постраждалі першими напали на нього і він стріляв з метою захисту.

Поліція відкрила справу за статтею "хуліганство".

Нагадаємо, в неділю, 11 вересня, у вагоні одеського трамвая стався конфлікт, що закінчився стріляниною з револьвера. У результаті поранення отримала жінка, ніяк не причетна до конфлікту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram