ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП поблизу Рівного загинули троє співробітників Радивилівської РДА

Ще одна жінка в лікарні.

У Рівненській області ввечері 14 вересня на автодорозі "Київ-Чоп" сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. В результаті зіткнення автомобілів Renault Master і ВАЗ-217030 загинули три людини, ще одна жінка в лікарні.

Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

Як встановлено, 36-річний львів'янин, керуючи автомобілем Renault і рухаючись у напрямку Рівного, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ, який належить районному відділу освіти Радивилівської райдержадміністрації.

Фото: rv.npu.gov.ua

У результаті ДТП водій легковика, 48-річний житель села Балки, водій відділу освіти Радивилівської РДА, і 43-річна пасажирка, заступник голови райдержадміністрації, загинули на місці. Ще одна 38-річна пасажирка ВАЗ - головний бухгалтер Радивилівської РДА - від отриманих травм померла в реанімації Рівненської центральної районної лікарні.

50-річну начальника служби у справах дітей доправили в лікарню з політравмою, лікарі оцінюють її стан як стабільно важкий.

Водій Renault Master отримав незначні забої, медики "швидкої" надали йому допомогу на місці. За попередньою інформацією, він був тверезий.

Фото: rv.npu.gov.ua

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу. Водія Renault затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу, він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Триває досудове розслідування.

Фото: rv.npu.gov.ua

Нагадаємо, в середу вранці в Рівненській області сталася ДТП, у результаті якої загинуло троє осіб, у тому числі двоє дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram