ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківській області 12 осіб загинули від паленої горілки (оновлено)

Власницю магазинів, де було куплено горілку, затримано. 

У Харківській області 12 осіб загинули від паленої горілки (оновлено)
Архив

Держпродспоживслужба повідомляє, що 22 вересня у Харківській області зареєстровано 19 випадків отруєння алкогольними напоями, імовірно, сурогатними. Із загальної кількості постраждалих станом на 10:30 23 вересня 2016 року 12 осіб померли.

Раніше прокуратура Харківської області повідомляла про дев'ятьох загиблих - сімох жителів Вовчанського і двох Ізюмського районів.

У Вовчанському районі загинули жителі сіл Охрімівка і Варварівка (1956-1978 років народження), троє жінок і четверо чоловіків. Господиню магазинів, у яких придбали алкоголь, затримано в рамках кримінального провадження за ч.1 ст.115 (вбивство), ч.3 ст.204 (незаконне зберігання, виготовлення, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.

У селі Іванчуківка Ізюмського району 22 вересня четверо місцевих жителів звернулися в лікарню з ознаками алкогольного отруєння. Двох чоловіків (1977 і 1989 років народження) доправили в лікарню Харкова. Вночі потерпілі померли. Ще двоє чоловіків (1975 і 1982 років народження) перебували в лікарні Ізюма у стабільно тяжкому стані. Встановлено господаря магазину в с. Іванчуківка, з'ясовують канал походження сурогатного алкоголю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram