ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві Audi, повертаючи через суцільну, підставилася під мікроавтобус

Водія вирізали рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У п'ятницю в Києві на Броварському шосе в результаті зіткнення автомобіля Audi та мікроавтобуса Citroen постраждали двоє людей, повідомляє кореспондент LB.ua.

За розповідями очевидців - автомобіль Audi, рухаючись в середньому ряду в напрямку виїзду з Києва, раптово повернув ліворуч через подвійну суцільну лінію розмітки. Водій мікроавтобуса, який рухався ліворуч від нього попутно, намагався уникнути зіткнення, але все ж протаранив Audi в лівий бік. Від удару німецьке авто вилетіло на тротуар. На щастя, на тротуарі не було випадкових перехожих.

У результаті зіткнення водія Audi затиснуло в салоні авто. Щоб дістати його, знадобилася допомога рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій. За допомогою спецінструмента бійці пожежно-рятувальної частини №19 дістали постраждалого з понівеченого авто та передали його медикам. Також госпіталізовано пасажирку Audi. Водій мікроавтобуса не постраждав. З незрозумілих причин поліцейські забороняли знімати роботу рятувальників, при цьому один з патрульних кілька разів ударив по камері, намагаючись перешкоджати зйомці.

Нагадаємо, раніше на бульварі Перова в Києві мікроавтобус, утікаючи з місця ДТП, врізався в стовп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram